Maskiner

Melitta Cafina XT4 Touch

Fuldautomatisk espresso kaffemaskine med frisk mælk og touch display. Med denne maskine er der mulighed for både varmt og koldt opskummet mælk, som brygger alle kendte kaffe typer. Maskinen er velegnet til kontorer, kantiner mm. XT4 Touch har en kapacitet op til 150 kopper i timen. 1 kværn m. to beholdere a 1 kg samt 2 instant beholdere a 1,3 kg. Maskinen har også tevandudtag til tedrikkeren.

Cafina XT6

Fuldautomatisk med mulighed for både varmt og koldt opskummet mælk, som brygger alle de kendte kaffe typer. Maskinen er velegnet til kontorer, kantiner mm. XT6 har en kapacitet op til 170 kopper i timen. 2 kværn m. beholdere a 1 kg samt 2 instant beholdere. Maskinen har også tevandudtag til tedrikkeren.

Zia 824 DG

Friskbrygger kaffemaskine med en kapacitet op til 150 kopper i timen. Maskinen har 2 kværne m. beholdere samt to instant beholdere til chokolade og topping. Zia 824 DG fåes også med frisk mælk.

Zia 123 Instant

Kaffemaskine med en kapacitet op til 180/360 kopper i timen. Maskinen har 3 beholdere til instant, chokolade og topping. Zia 123 instant har kop sensor funktion og mulighed for kandeaftapning. Derudover har maskinen tevandsudtag.

Vitrifrigo FG12

Køleskab med plads til ca. 7 liter mælk.

Saeco Royal OTC

Fuldautomatisk espressomaskine, som nemt brygger en lækker espresso, americano og mælkedrik samt har separat varmt vand til te. Maskinen er velegnet til hjemmekontoret, mindre erhverv, receptioner, frisørsaloner, butikker og private hjem, hvor den daglige bryggekapacitet er ca. 30 kopper, hvilket svare til 5-10 personer. Maskinen er udstyret med 2,5l vandtank og 600g bønnebeholder.

Bonamat Bolero 21

Bolero 21 har to beholdere til henholdsvis instant kaffe og topping (eks. mælkepulver). Dermed kan du let servere kaffespecialiteter som cappuccino, caffe latte og latte macchiato med denne maskine.

Bonamat Bolero 32

Maskinen tilbyder et bredt udvalg af drikkevarer, op til 36 forskellige muligheder. Berøringsskærmen tiltyder visuel visning af drikkevarerne, med maksimalt 9 drikkevarer pr. side. Du kan kombinere instant kaffe, topping og kakao.

Bonamat Bolero 43

Automaten har fire produktbeholdere, som løbende kan blive fyldt op med kaffe, mælk og kakao, så maskinen altid står klar til at brygge den efterspurgte drik. Den fjerde produktbeholder kan f.eks bruges til koffeinfri instantkaffe og dermed give brugeren et endnu bedre udvalg.

Original M2 Thermokinetic

Kaffemaskinen leveres med både automatisk eller manuel vandpåfyldning. Kaffebryggerne har varmeplader. De automatisk kaffebryggere har digitale displays og en alarm, der signalerer, når brygningen er færdig. Bryggemængden er 4-12 kopper og justere let foran på maskinen. Kommer med 2x1,8 liters karafler. Manuel vandpåfyldning samt 2 varmeplader.

Original A2 Thermokinetic

Kaffemaskinen leveres med både automatisk eller manuel vandpåfyldning. Kaffebryggerne har varmeplader. De automatisk kaffebryggere har digitale displays og en alarm, der signalerer, når brygningen er færdig. Bryggemængden er 4-12 kopper og justere let foran på maskinen. Kommer med en 1,8 liters karafel. Manuel vandpåfyldning og 1 varmeplade.

HVA Varmtvandsdispenser

Varmtvandsdispenser med høj kvalitet og automatisk vandpåfyldning, men kan også fyldes manuelt. Temperaturen styres elektronisk fra forsiden af dispenseren, og kan justeres mellem 72-96 grader. Dispenseren rummer ca. 7,5l vand. Varmtvandsdispenseren er ideel til dig der vil servere te eller kaffe hurtigt og nemt.

Mega Gold M Thermokinetic

Mega Gold brygger direkte i en elegant 2,5l serveringsstation med hane og niveauindikatorrør. Da der ikke tilføres ekstern varme, bevarer kaffen sin fremragende smag og aroma i lang tid. Fuldbrygning a 2,5l tager ca. 8 minutter. Vandpåfyldning er manuel.

Mega Gold A Thermokinetic

Mega Gold brygger direkte i en elegant 2,5l serveringsstation med hane og niveauindikatorrør. Da der ikke tilføres ekstern varme, bevarer kaffen sin fremragende smag og aroma i lang tid. Fuldbrygning a 2,5l tager ca. 8 minutter. Vandpåfyldning både manuel og automatisk.

Serveringsstation

Elegant, tidsløs og praktisk serveringsstation. Serveringsstationen har indvendig foring i rustfri stål og den har en praktisk hane og niveauindikeringsrør. Da der ikke tilføres ekstern varme, bevarer kaffen sin fremragende smag og aroma i lang tid. Fåes som 2,5l og 5l

Tower Single 1x5l​

Bulkbrygger med varmtvandshane, som er hurtig og nem at håndtere. Èn unikt designet 5 liters serveringsstation med hane, skuemåler og integreret håndtag. Serveringsstationen har en roterende funktion for nem håndtering. Mulighed for hel- og halvbryg og signal ved færdigbrygget. Fuld brygning a 5l tager ca 7 minutter.

Tower 2x5l

Bulkbrygger med varmtvandshane, som er hurtig og nem at håndtere. 2 unikt designet 5 liters serveringsstation med hane, skuemåler og integreret håndtag. Serveringsstationen har en roterende funktion for nem håndtering. Brygning på begge sider på samme tid. Mulighed for hel- og halvbryg og signal ved færdigbrygget. Fuld brygning a 10l tager ca 7 minutter.

Original Grinder​

En elegant og stille kværn, der maler bønnerne direkte ned i en filterbeholder eller et målebæger. Kværnen har et overskueligt display på fronten, hvor man nemt kan vælge antallet af kopper, der skal males. Der er n justeringsordning på fronten, som gør det nemt at vælge slibeniveau.

CQube SF03

CQube giver dig præcision, når det gælder brygtemperatur og bryggetemperatur. Med dette sikres den mest optimale smag og udnyttelse af kaffen. Maskinen er en driftssikker kaffemaskine, til brygning af sort kaffe, mælkebaseret kaffedrikke, samt chokolade drik. Maskinen er med programmerbar energisparefunktion.

CQube SF12

CQube er innovation inden for friskbrygmaskiner. Maskinen udmærker sig ved, at give dig maximal udbytte af dine kaffe. Mulighed for justering af alle processer brygningen, garanterer den mest optimale udnyttelse af kaffens smag og aroma. Resultatet er en perfekt kop kaffe, hver gang. Kompakt automat med masser af power.

CQube Base Cabinet Black

EX 3 Gr

EX3 er en attraktiv og ekstrem alsidig professionel espressomaskine. Maskinen har et smart designkoncept, der gør det nemt at tilpasse og fremstille ved hjælp af kombinationer af en lang række forskellige muligheder, både eksternt og teknisk. EX3 er derfor velegnet til enhver form for virksomhed med efterspørgsel efter espresso om det er en lille café eller en stor kaffekæde. Kedelskapacitet er 17,5l.

EX 2 Gr

EX3 er en attraktiv og ekstrem alsidig professionel espressomaskine. Maskinen har et smart designkoncept, der gør det nemt at tilpasse og fremstille ved hjælp af kombinationer af en lang række forskellige muligheder, både eksternt og teknisk. EX3 er derfor velegnet til enhver form for virksomhed med efterspørgsel efter espresso om det er en lille café eller en stor kaffekæde. Kedelskapacitet er 11,5l.

EX3 Mini 2 Gr

EX3 er en attraktiv og ekstrem alsidig professionel espressomaskine. Maskinen har et smart designkoncept, der gør det nemt at tilpasse og fremstille ved hjælp af kombinationer af en lang række forskellige muligheder, både eksternt og teknisk. EX3 er derfor velegnet til enhver form for virksomhed med efterspørgsel efter espresso om det er en lille café eller en stor kaffekæde. Kedelskapacitet er 6l.

Onyx Pro 3 Gr Multi Boiler

Professionel kvalitets espressomaskine, der kombinere kreativt design med uendelige tilpasningsmuligheder. Maskinen er udstyret med en 17,5l dampkedel og 3 1,5l uafhængige kaffekedler.